Saturday, 3 August 2013

6 Bulan Lebih Daa ..

Assalamualaikum ,


  lama tak uodate blog. maaf , terlampau banyak kerja nak buat sampai blog pun lupa nak update. okaylah , 6 bulan lebih daa .. hmm , betullah . dah lebih 6 bulan aku sekolah kat TTJ . Memang best . rugi sape tak masuk sini . hmm , dan disebabkan 6 bulan lebih tu jugak , bnyak benda yang aku dah belajar. banyak sngt.


   
                              dari kiri : wati,intan,amirah,athirah,ayu,jihan


Diorang ni semua kawan aku , kawan dorm . best gile , gempakk gile. kiteorang sekepala , sama degil , sama nakal. tak kesahhlah ape orang nak cakap, yang penting kitorang happy kan ? ahahaha .




dari kiri : athirah,intan,wati,qalis,ayu

tengok tuu , kitorang mmg macam ni. pantang nampak kamera sikit. semua posing je~ ni dekat dewan kuliah, tengah tengok pertandingan nasyid antara aspuri . kitorang tk join sbb bila kitorang join nnti , semua kalah.ahaks xD




wawa and me

korang jangan pelik tengok gambar ni , disebabkan stress punya pasal , cameroid pun jadilah. aku dengan wawa masa ni dalam bilik lk . tengah buat kerja F1 sebab pertandingan dah nak dekat . bukak cut je dah nak bertanding. kerja tak siap lagi . haishh , entahlah . doakanlah kitorang berjaya nanti tau :) 



firdaus,imran and aqmal

hmm , kerja kitorang bnyk lagi. tengok diorang tu , semua tengah buat kerja *agaknya* . haha . aku curi-2 amik gamba diorang ni , kalau diorang tahu , mmg diorang tutup muka. semua pemalu bak puteri. mengada-ngada labih. haha . 


Ni jelah post untuk harini , tunggulah . bnyk post nnti masa cuti ni. InsyaAllah , Bye , Assalamualaikum. :D






















No comments:

Post a Comment