Saturday, 25 May 2013

Semakin Ceria , Semakin Bertenaga :)

Assalamualaikum ,


 Agak lama tak updata post kat blog ni kan ? Maaf lah , saya sekarang kat asrama , macam mana nak update blog kan ? hehe . Alhamdulillah , kehidupan kat asrama semakin baik . dah masuk 4 bulan aku duduk kat asrama tu . banyak benda yang dah jadi . semua tu buat aku lebih bersemangat + ceria + bertenaga nak harungi hidup kat asrama tu dlm masa 2 tahun ni .


    9-20 / 5 aku ada exam . Mid-year exam . Alhamdulillah , dapat jawab tapi markah entahlah .. agak menurun sikit . InsyaAllah masa akhir tahun nnti aku perform . susahlah nak perform sekarang . dgn F1 yang aku masuk lagi . membataskan aku punya masa nak belajar actually . tapi sebenarnya semua tu hanya cabaran untuk kita kan ? aku je yang ngade-ngade tak nak belajar . org lain boleh je belajar .


    Dalam masa 4 bulan kat asrama ni , ramai jugak kawan yang aku ada . rasanya , kalau nak aku listkan pon , beratus-ratus . tapi yang rapat dgn aku just dorm 1 , kwan sekelas dgn geng-geng F1 aku . Tapi yang paling rapat dgn dorm aku lah . mana taknya , setiap hari ngadap muka dieorang je . haha . dorm aku paling happening , paling bising dan paling ramai . Alhamdulillah , setakat ni diaorang suma baik dgn aku . cuma kalau ada problem sikit tu , biaselah kan ? haha . XD .

   
     Tangan macam malas je nak menaip , maaflah . tengah nak topupkan kepenatan ni dgn cara tidur dkt rumah . online pon mcm malas je sebenarnya , tapi gagahkan diri jugak nak online . Tunggu lah new entry aku . pasal pertandingan F1 yang aku join tu . tapi xsure lagi bila aku nak post sbb tngh tunggu gambar daripada umi aku . hehe . That's all for now , tq :) Assalamualaikum

   

No comments:

Post a Comment