Thursday, 17 January 2013

Maafkan Aku Kawan :')

Assalamualaikum :)


Hari ni hari khamis . Esok jumaat . ye aku tau korang mesti tk lupe tarikh punya . sapa yang lupe tu pergi hantuk kpala kat dinding dgn cepad . biar pulih ingatan korg tu . cepaddddd ! Tengok tajuk , sedih kan ? Kay , kawan tk payah lah sedih sangat . aku kan EMITED . kite buddyz , tk kan terpisah kan ? rileks lah . chill okay ? aku nak cari suasana baru . faham aku yea kawan ? sayang kau :*

Banyak kenangan kat smkbj , memang tk leh nak lupe . dari form 1 sampai form 4 . kalau aku lupa tolong ingadkan aku sebab aku ni pelupa skit . sikit je , tk bnyk mana pon . kenangan dgn EMITED , rakan sekelas , rakan sesekolah . btul tk tatabahasa aku ni ? maaf , aku low skit bab tatabahasa ni . sorry-2 . Memang banyak .. nak ingad semua , tiap saat , tiap detik mmg tk lah .

kenangan manis , pahit semua ada . tapi bagi aku kenangan pahit tu lah yg akn menjadi kenangan manis suatu hari nanti . dah tua sok baru lah nak ingad zaman dulu-2 . tk ke sadis bunyi die . rase nak meleleh je air mata kan ? air hingus pun meleleh . eeh , ade ke air hingus ? lantaklah .

tadi satu lagi knangan manis dapat aku simpan . baru tadi . best buat eksperiment dgn korg . walaupon eksperimen group aku tk jadi , tapi memang best . bukan group aku sorg je tk jadi , group budak lelaki pon tk jadi jugak . so , jangan nak gelak dgn 'boo' sangat lah .! haha . main tepung tadi . kesian mira ngan ida . kena tepung kt muka . mira pulak pergi balas kat aku , memang err lah . susah nak ckap . hehe :) Pompuan kena tepung , laki kena cubit . ahha . padan muka . rasakan kesakitan tangan aku mencubit tgn korang . padan muka korg . lain kali jgn kacau aku . tapi paling tk puas hati bile bahktiar sapu kain buruk kat muka aku . memang busuk bau die . tk pe , aku sabar lagi sbb aku dah nak pindah kan ? aku rela dieorg buli aku . erkk , ayat aku mcm mintak penampar kan ? kasi sikit . sikit je . tk yah nak kuat sngad .

so , conclusionnya , bnyk memori kat smkbj . aku akn smpan sampai bila-2 . korg pon jgn lah lupakan aku tau :) ingad aku selalu . contact lah aku selalu . kalau tak de no aku , mintak lah . jgn nak malu dan segan sngt . kalau aku kenal kau , aku bagi . asalkan kau tk jual no aku . memang kena sepak dengan aku . ok bye :) jumpe entry aku hari ahad ni sebelom aku masuk asrama tau . wait and see :D

1 comment:

  1. ko pun contactlah kite org jugak!! takkan kite org je yg nak kena contact ko! ingat2 sikit! byeeee intan!! amanlah aq kat skola nanti XD

    ReplyDelete