Sunday, 20 January 2013

Harapan ...

Assalamualaikum , entry yang kedua last haritu aku ada ckp aku nk buat entry untuk kwan-2 aku kan ? Tpi entry lpas tu entry lain . So harini nak tulis entry yg aq ckap haritu . entry untuk kawan-2 aku . Nak mulakan dgn sapa dulu ? lelaki ? or perempuan ? sebab aku tk de kawan pondan dgn mak nyah . so , lady's first right ? sapa yg tk tau hormat perempuan tu bolehlah tekan (X) kat hujung belah atas kanan tu . lega dunia . kita mulakan dgn EMITED dulu .


Norraidah Bt Abdul Rashid (IDAH)
Thanks sbb sudi dduk kat sebelah aku masa form 4sains sekejap ni . Duduk sebelah kau best sbb aku suka buli kau . kau tu dah lah comel macam doremon . setiap hari kena cubit kat aku kan ? sakit ke best ? hehe . kau jugak antara orang yang selalu aku cerita kat mak aku . rahsia kau bnyk yg aku simpan kan ? tu pun kalau aku ingad lagi . nantikan , kalau aku jumpa kawan yg minat k-pop kat sana , aku suruh die add kau kt fb dgn follow twitter kau eh ? hehe :) Kau ni lah peminat tegar k-pop yg pernah aku jumpa . setiap hari mesti je ada pasal k-pop kan ? Tapi mulai esok , aku dah tk dpt dngr kau cite psal k-pop lagi . sedih wei . dah 3 tahun kita kawan , sayang nak tinggalkan kau . surat kau aku simpan , siap aku bawak pergi asrama lagi . melelh baca surat kau weh XD ! *aku kan kuat touching* . Aku akan simpan pen yg kau kasi tu . comel sngat . macam kau . haha XD .

Nur Izzatul Amira Bt Abd Khalib (MIRA)
kau lah org yang paling bnyak aku buli dalam kelas . haha . sorry beb . aku suka buli kau sbb kau ni tk tahan kena buli . sikit-2 merajuk . haha . tu yg best bila buli kau . tapi kau baik . kau selalu belanja aku kan ? means , kau ni tk berkira lah kalau dgn aku . tpi kau ni suka berahsia kan ? sepak laju-2 kang -,- . haha . tk pe tu hak kau nak berahsia-2 ni kan . nanti kau selalulah update status kau pasal aku eh ? sayang kau :*

Nurul Fatihah Bt Jamali (TEAH)
Beb , comel lah cawan yang kau kasi tu . tapi kesian aku wei , nak minum air pon agaknya tk cukup kott . agaknya 20 kali air yg akan aku  minum bila gune cawan kau tu . mmg kecik wei . haha . kau ni mmg kasar tapi bab-2 bercinto , kasi kat kau . ahaha . kira kau ni minah bunga jugaklah . :) Peace . tapi aku takut jugak dgn kau , sbb kau ad taekwando , aku ? aku setakat ada asas taekwando je . tu pon dapat belajar sehari je sbb aku tk mampu nk byr yuran taekwando yg mahal sngt tu . kau mampulah kan ? kesian aku wei :) aku akn ingat suma yang kau selalu buat kt aku mcm pkul aku , kacau aku . haha . jgn lupa aku tau :)

Nur Shahirah Bt Laham (SHIRA)
kawann , kenapa kau nangis wei ? sbb aku nk pindah ke sbb org lain ? *kay aku perasan kejap* . jgn lah sedih , kita still boleh jumpa lagi . kau punya rumah tk sampai 100m pun dari rumah aku . cuma dihalang dgn pokok mangga kau yang membesar macam pokok durian je , haha . wei , nanti kau tngok-2 kan famili aku tau , ada papehal pasal kat sekolah , kau mcj je kt no mak aku . kau simpan lagi kan no mak aku ? mesej je kalau ada hal . kot ade cikgu nak kasi hadiah kat aku ke kan , tolong amikkan eh ? kalau ade lah . haha .nanti mesti aku rindu kau kan ? rindu masa naik van dgn kau . ni aku cakap untuk hari-2 yg mendatang kau naik van tanpa aku . "eeh , kek wei " , "jom , tengok arnab" , "kete sapa ni?' . haha . ingat tau untuk kau sampai abis sekolah nnti . jangan lupa pulak . haha .

Nur Diyana Bt Abdul Halit (DYANA)
ohh , biniku tersayang , kau jaga anak kita baik-2 tau . haha . jgn lupa kasi dia makan yg secukupnya sbb aku tngok dia punya badan kurus kering mcm kau tk kasi mkan sepuluh hari . ahaha . ehh , lupa pulak kau pon pindah jugak kan ? nanti senang-2 kita jumpa eh . mesti aku rindu nak pergi tandas dgn kau . kalau pergi tndas dgn kau mesti lama kan ? sbb kau akan selalu tk puas hati dgn tudung kau yg bagi kau senget tpi bagi aku dah perfect . haha . sayang kau :)

Danial , Jaka , Thina , Bakhtiar , Faezwan , Nadiah , Liyana , Kai En , Mei Yen , Tau Vun , Seha , Eqqin  :)
Kau jaga bdak pompuan kt klas 4sains ni betul-2 . jgan nak buli dieorg pulak . kalau aku dpt report korg buli dia , siap korg . aku kasi makan kaki cap gajah bulat nak ? haha . tk pe aku tau kau baik . lagi-2 thina kan ? haha . belajar elok-2 tau korang . tapi aku harap , korg kasilah budak pompuan 4sains dapat no 1-11 tau . korg dduk kat belakang-2 sikit . hehe :) to nadiah dgn liyana , korg pon sama jugak . sayang korg . belajar betul-2 tau . aku tau susah bagi korg dduk dlm kelas sanis ni , tapi belajar elok-2 tau . kasi potong budak upm perempuan tu . haha . mmng aku tabik korg nnti . kasi gegar stau kelas . to chinese girls , wish that you will always friends with the malay . belajar pandai-2 tau . hehe :) nanti rindu pulak nak dngr tau vun bersoal jawab dgn cikgu .To seha and eqqin , mesti aku kan rindu korg ber-2 sebab sorg suka gelabah , sorg laki suka marah-2 . haha . kegelabahan kau akn aku ingad seha . hehe :) XD . eqqin , walaupon aku asyik cari pasal dgn kau sbenarnya tu sume aku nak uji kau je . nak tngok kau ni sabar ke tk . sorry tau wei . sume tu gurau-2 gurau manje je :)

Conclusionnya , banyak benda sebenarnya aku nak cakap . tapi kalau aku tulis pnjg-2 pon , tk de org nk baca tk de guna jugak kan ? so aku harap lepasni korg akan belajar btul-2 and kasi gegar satu jalor dgn keputusan exam korg tau . gudluck :) Jangan pernah lupa aku tau . do contact me always . don't forget me . and the most important , don't forget me as the students of 4sains smkbj and the members of EMITED :) Love for all of u  from me , :) Intan Zulaiha Binti Zulkifle , Batch 97 :)

1 comment:

  1. Nanti ko blik sini, aq citer byk2 psl k-pop ye..jgn lupe aq n pling penting EMITED. Aq nk tgok ko setia or tak. XD! Ade kwn baru, ingat2lah kwn lame. :) :) :)

    ReplyDelete